VEMTA OY

Vemta Oy on perustettu vuonna 1997. Olemme erikoistuneet ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuihin laadukkaisiin ohutlevytuotteisiin.

VASTUULLISUUS ASIAKKAAN PROJEKTIN KAARESTA

Suunnittelu

Autamme asiakkaitamme usein jo suunnitteluvaiheessa löytämään toimivimmat ratkaisut ja tarvittaessa teemme kuvatkin. Mikäli vakiomalleistamme ei löydy sopivaa ratkaisua muokkaamme tuotteitamme tai suunnittelemme tarvittaessa kokonaan uuden tuotteen.

Toimivuus

Takaamme että tuotteemme toimivat luvatusti. Pyrimme jo tilausvaiheessa varmistamaan että kohteeseen tulee toimivat tuotteet oikeisiin paikkoihin.

Toimitus

Toimitusvarmuutemme on käytännössä 100%. Lähetämme tuotteemme aina sovitusti ajallaan. Mikäli poikkeuksia toimitukseen ilmenee, olemme aina suoraan yhteydessä asiakkaaseemme ja sovimme yhdessä toimituksesta niin ettei projektin aikataulu vaarannu.

 

Räätälöitävyys

Joskus muutoksia tapahtuu kohteen elinkaaren aikana. Esimerkiksi lattia-materiaali saattaa vaihtua, joskus jo projektivaiheessa. Useimmat tuotteemme ovat räätälöitävissä jälkikäteen niin ettei tuotteita tarvitse kokonaan uusia.

 

Asennus

Kaikki tuotteemme ovat selkeitä, vaivattomia ja nopeita asentaa. Toimituksemme sisältää kaikki tarvittavat osat ja ohjeet. Nopea asennettavuus laskee kustannuksia asiakkaan puolelta työtuntien vähetessä.

Kestävyys

Tuotteemme on suunniteltu kestämään koko kiinteistön elinkaaren. Vahvasta RST- ja HST- teräksestä valmistamamme tuotteet eivät juurikaan muutu ajan hampaissa.

 

 

YMPÄRISTÖVASTUU

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin että pienennämme ympäristövaikutuksiamme. Noudatamme kaikessa toiminnassamme soveltuvia ympäristösäädöksiä ja pyrimme edistämään luonnonsuojelua. Ympäristöasioissa kiinnitämme huomiota kestäviin materiaaleihin, energiaan, päästöihin ja jätteisiin. Tuotamme kestäviä tuotteita kuormittaen ympäristöä mahdollisimman vähän.

Hapotusaltaastamme tulevat tuotteet puhdistetaan ja sieltä tuleva puhdistusvesi neutralisoidaan erillisellä menetelmällä happojäämistä ympäristöystävällisiksi ennenkuin ne lasketaan viemäriin.

Kuitulaserissamme on luontoa säästävä automaattinen savujen ja pölyjen keräysjärjestelmä.
Kaasuja ei käytännössä juurikaan tarvita, leikkaamme paineilmalla.

TALOUDELLINEN VASTUU

Vemta Oy:n taloudellinen vastuu tarkoittaa kannattavuutta ja kilpailukykyä. Toimimalla vastuullisesti taloudessa mahdollistamme, että olemme luotettava kumppani, hyvä työnantaja sekä hyvä yritys yhteiskunnalle. Taloudellisesti vakaina pystymme vastamaan sidosryhmiemme tarpeisiin, huolehdimme velvoitteistamme ja ympäristöstä.