Vemta Oy


Vemta Oy on perustettu vuonna 1997. Olemme erikoistuneet ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuihin ohutlevytuotteisiin. Toimintamme periaatteet ovat luotettavuus, laatu ja palvelu.


Monipuolinen tuotantomme on suunnittelultaan ja valmistustekniikaltaan alan ehdotonta huippua.
Ajattelemme aina myös tuotteen loppukäyttäjää. Helppo puhdistettavuus ja asennus sekä pienimmätkin turvallisuustekijät on huolellisesti toteutettu kaikissa tuotteissamme.    
    
Tuotteiden muotoilussa panostamme tyylikkyyteen ja laatuun. Muotoilu palvelee aina myös tuotteen käyttöä. Esim. kaivojen muotoilu on tehty siten, että lika valuu vaivattomasti viemäriin ja jättää itse kaivon puhtaaksi. Hitsaussaumoja on erittäin vähän, koska kaivojen rungot ja vesilukon osat valmistetaan syvävetomenetelmällä, joten haitallisia bakteeripesiä ei pääse muodostumaan. Irrotettava vesilukko mahdollistaa kaivon erittäin nopean puhdistuksen. Vaihtoehtoisesti valittavana on myös perinteinen kiinteä vesilukko.    
    
Lisävarusteilla varustettuna tuotteemme soveltuvat kaikille alustoille ja lattiamateriaaleille ja niihin voi liittää tarvittavat liitännät. Mm. erilaiset ritilä ja kaulusvaihtoehdot takaavat että tuotteet soveltuvat kaikkiin ympäristöihin ja tarpeisiin.            
    
Valmistamme tuotteita myös asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaisesti.
Toimintaamme kuuluu myös alihankintatyöt asiakkaan piirustusten mukaan sekä suunnittelupalvelu.