Hakemisto

Toimitusehdot

Hiekanerotuskaivot

iconVemta hiekanerotuskaivot: ihmisille, jotka eivät rakasta siivoamista. Jos haluat päästä päästä hieman helpomalla niin sakka-astialla ja ritiläkannella varustettu Vemta hiekanerotuskaivo on varteenotettava vaihtoehto.

hiekanerotuskaivoHiekanerotuskaivot, lattiatyypit: Kuten altaammekin, miellyttävän näköinen hiekanerotuskaivo sopii erityyppiusille lattioille.

 
Vemta hiekanerotuskaivot akryylibetonille: Jäykistetty yläreuna. Alapuolelle tuleva vesieristelevy on tehty akryylibetonimassan valmistajien suositusten mukaisesti.

Vemta hiekanerotuskaivot laattalattialle: Jäykistetty yläreuna helpottaa laatoitusta ja saumakohdasta tulee siistin näköinen. Kiinnitys vesieristyslevyyn on vaivatonta.

Vemta hiekanerotuskaivot muovimattolattialle: reuna suojattu rikkoontumista estävällä ritiläkehällä.

Vemta hiekanerotuskaivot ritilämallistot: Ritilämallistossa on otettu huomioon eri käyttötarkoitukset. Keittiöön tuleva Vemta hiekanerotuskaivo toimii parhaiten salmiakkikuvioisella ritilällä kun taas esim. huoltotiloihin voi valita hiekanerotuskaivon joko salmiakkikuvioisella- tai säleritilällä.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että valmistamme kaivot ja ritilät käyttäjän näkökulmasta katsoen ja pyrimme aina toteuttamaan käyttäjän erityistoivomukset.

KAIKKI TUOTETIEDOT >>>